pondělí 22. srpna 2016

Blog končí – přivítejme Magazín!

Tento blog jsme měli moc rádi, vždyť nám také sloužil krásných šest let. Za tu dobu jsme na něj vypustili téměř 250 článků, které inspirovaly tisíce rodičů. Mimochodem - absolutním rekordmanem co do čtenosti se stal text Spaní spolu s dětmi – návrat k tradici, který přilákal přes 42 000 čtenářů.

Jenže tento blog býval občas i trochu jankovitý, zejména co se týká formátování textů a nahrávání obrázků. Bez pořádné dávky kofeinu a záložní tabulky čokolády to někdy prostě nešlo. Také jsme ho nemohli modernizovat tak, aby jeho vzhled odpovídal našim představám. A do třetice nebyl součástí webu Brány k dětem. 
 
http://magazin.branakdetem.cz/

 
To všechno jsme ale napravili v novém, krásném a přehledném Magazínu, jehož záložku najdete přímo na www.branakdetem.cz.

 
A navíc je vysloveně vymazlený, moc nás baví a při jeho přípravě jsme si opravdu vyhráli (určitě zkuste "smyslové" sovičky!!! :-) )

Postupně do něj nahráváme články z tohoto blogu, takže nepřijdete o žádný z vašich oblíbených textů. A samozřejmě průběžně přidáváme i nové příspěvky, tak si žádný nenechte utéci!

Sbohem starý blogu a s vámi na počtenou v novém Magazínu!

1 komentář:

  1. Jak často třeba takto s dětmi chodíte do přírody?My jsme se snažili s přítelem naučit na to aby s námi trávily čas alespoň třeba 3 hodiny týdně někde v lese. Bereme si s sebou láhve mepal aby byl ten zážitek vždy dokonalý.

    OdpovědětVymazat