sobota 22. června 2013

Brána k dětem otevře v Brně větší prodejnu

Od 24.6. nás najdete na Orlí 17 (o pár metrů vedle).

Od roku 2007, kdy byla brněnská Brána k dětem otevřena, sídlila na adrese Josefská 1 v objektu kláštera sester Voršilek. Jednalo se o krásný prostor, který si oblíbil tým Brány i vy zákazníci, kteří jste se rádi vraceli. Protože však Brána k dětem neustále zvětšuje svoji nabídku, nastala z důvodu potřeby rozšíření kapacity kurzů nutnost začít hledat nové možnosti. Proto bylo rozhodnuto o stěhování „do většího“ a nastal přesun do krásného prostoru minoritského kláštera na Orlí 17, který se nachází hned vedle partnerské zdravé výživy Brány ke zdraví a přidružené zdravé kavárny, kde můžete posedět nad fair-trade kávou nebo zákuskem. Nový prostor s interiérem dle zásad feng shui nabízí skvělé zázemí pro kurzy, jejichž nabídka neustále roste. Doufám, že se na novém místě bude líbit nám všem! 

Slavnostní otevírací den 26.6. 2013 


Ke každému nákupu získáte dáreček a lístek do TOMBOLY.
V 17hodin nás potěší a pobaví koncert YELLOW SISTERS. 
Program: 9,00 - 18,00 Dárek a lístek do TOMBOLY ke každému nákupu16,00 - 18,00 Tvořivý program pro děti a focení Vašich dětí profesionální fotografkou17,00 Koncert YELLOW SISTERS

17,30 Slosování TOMBOLY (v tombole je více než 40 cen za více než 40 000,-. Například: hacka, zdravé lahve, oblečení pro děti i těhulky, plenky, kosmetika aj).

BONUS - pokud k nám přivedete na nákup i kamarádku/kamaráda, který nás ještě nezná, získáte hračku Šapito zdarma.

Více informací o programu prosím sledujte průběžně na facebooku.

Z celého srdce vám chci poděkovat za podporu Brány. Jen společně s vámi můžeme fungovat, vyvíjet se a šířit zajímavé a netradiční informace a principy.

Lucie 


PS: V této chvíli jsme v plném proudu stěhování, je zapojen celý tým i další spolupracovníci. Ale nejsme unavení ani ve stresu. Jsme plní energie, vděčnosti a šťastní, že se dějí takové krásné změny :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat