středa 4. září 2013

Červený stan





V Praze jsme právě otevřeli první Červený stanu nás! Rádi bychom Vás s tímto projektem seznámili. Přijďte se také podívat...
Červený stan 
Náplavní 11

120 00 Praha
 Co je Červený stan:
Stan je prostor, kde mohou ženy v bezpečí a v klidu prožít své období menstruace, před menstruací či kdykoliv si potřebují odpočinout, a načerpat zde novou sílu a energii pro nadcházející měsíc. Účelem Červeného stanu je vytvoření takových podmínek, ve kterých ženy nebudou muset překonávat obtíže způsobené měsíčním cyklem, ale naopak budou moci čerpat z jeho darů. Období menstruace je totiž časem, kdy vysílá ženské tělo signály o potřebě klidu a sebe-usebrání.

Červené stany v historii:
Tradiční „červené stany“ fungovaly v kmenových společnostech jako útočiště pro ženy procházející obdobím periody. Zde mohly tyto ženy v klidu zregenerovat své tělo i duši, protože byly uchráněny od každodenní těžké práce. Traduje se, že žena je během období menstruace vybavena nebývalou moudrostí a schopností vhledu. Proto se v těchto společnostem chodívali ostatní členové kmene do červeného stanu radit o závažných problémech. Ženy, které zde právě pobývaly, intuitivně nacházely odpovědi.

Vybavení Červeného stanu
* Červený stan má podobu bytu 1+1. Klíč od něj se vyzvedává v pražské prodejně Brána k dětem (Náplavní 11, Praha).
* Interiér je zařízen v pohodlném a bezpečném stylu, laděném do barev spojovaných s ženstvím (červené, růžové a fialové) a vyzdoben obrázky a svíčkami.
* K dispozici vám bude knihovna s tituly z oblasti ženské, duchovní a osobnostně-rozvojové literatury.
* Při svých meditacích se můžete inspirovat výkladovými kartami. Můžete se také věnovat kreativnímu tvoření, k němuž najdete materiál ve speciální krabičce s pastely a papíry.
* Byt je vybaven plně zařízenou kuchyňkou, zahrnující nádobí, varnou konvici a pekárnu na chleba, ve které lze vařit, nebo za drobný příspěvek pořídit občerstvení, čaj nebo kávu.
* V bytě jsou také k dispozici deky a přikrývky, pro pobyt v noci je však možné vzít si s sebou vlastní spací pytel.

Rezervace a způsob platby:
* Přihlásit se můžete pomocí online rezervačního systému na: http://www.branakdetem.cz/kurzy.php?id=22
* Nezapomeňte uvést, zdali chcete čas trávit sama, nebo ve společnosti jiných žen.
* Nejvyšší možný počet osob je stanoven na 3 v jednom termínu.
* Pro platbu zakupte permanentku v hodnotě 500 Kč s platností 6 měsíců, která zajišťuje 5 vstupů na den a noc.
* Majitelky permanentky mají automaticky slevu ve výši až 30% na ženské kruhy a přednášky konané v červeném stanu.



Žádné komentáře:

Okomentovat