pondělí 30. března 2015

Týden opravdových plen 2015

Ve dnech 20.-26.4.2015 proběhne mezinárodní událost Týden opravdových plen (Real Nappy Week). Jedná se o kampaň za pleny šetrné k životnímu prostředí, kterou v České republice koordinuje organizace Rosa o.p.s. V rámci Týdne opravdových plen bývají po celé republice pořádány besedy, workshopy, přednášky, happeningy, kurzy, soutěže a nejrůznější prodejní akce. Jejich cílem je seznámit spotřebitele s alternativami jednorázových plen. Pořadatelé akcí se snaží pomocí této události zvýšit v české společnosti povědomí o látkových plenách, propagovat jejich používání a zároveň informovat veřejnost o rozmanitosti nabídky, která zde panuje. Aktuální informace o Týdnu opravdových plen naleznete na http://www.tydenopravdovychplen.cz.

V rámci Týdne opravdových plen pořádá Brána k dětem v Praze a v Brně bezplatnou přednášku o zdravém přebalování a organizuje bazar látkových plen bez jakýchkoliv poplatků. Přesné termíny naleznete na stránkách kurzů v Bráně k dětem.  V tomto týdnu se také můžete v Brně zúčastnit přednášky o  bezplenkové komunikační metodě a využít slevové akce na produkty související s přebalováním, která v Bráně k dětem proběhne. K dispozici budou také zbrusu nové letáčky o přebalování do látkových plen. Pro aktuální informace sledujte náš Facebook.

Zapojte se do soutěžní ankety Plena roku, ve které spotřebitelé udělují hlas svým nejoblíbenějším plenám. Do soutěže se přihlašují přední čeští výrobci a dodavatelé moderních látkových plen. Jako hlasující můžete vyhrát jeden z kosmetických balíčků Nobilis Tilia.


25.4.2015 se v Brně uskuteční Den opravdových plen, v rámci kterého proběhne vyhlášení ankety Plena roku, uskuteční se druhý ročník českého přebalovacího rekordu, čeká na vás jarmark látkových plen a bude připraven zábavný doprovodný program pro celou rodinu. Aktuální informace na webu či Facebooku týdne opravdových plen, nebo Brány k dětem.



Žádné komentáře:

Okomentovat