neděle 5. prosince 2010

Lotties - náš dodavatel

Dnes jsme přidali na eshop nové produkty firmy Lotties.
Značku Lotties bych Vám proto ráda přiblížila.

LOTTIES
Německá firma.

Pečeť kvality kbA (organické bavlny).
Pravá značka kvality Lotties: takto označené výrobky jsou vyrobeny z bavlny kontrolované biologické výsadby, zpracování probíhá bez chemické výstroje. Výsadbová území jsou kontrolována na dodržování směrnic kBA akreditovaných ústavů EU (např. IMO Švýcarsko nebo SKAL Holandsko) a každý balík kBA bavlny je samostatně certifikován. Nejsou použity jak herbicidy, tak i pesticidy a sklizeň této přírodní suroviny probíhá ručně.

Kritéria kvality.

Pro textilie jsou přednostně používány výrobky z uznávané biologické výsadby (kbA), z druhově pravého chovu zvěře (kbT) a z přetvárných provozů z bio na kbA.

Již mnoho výrobků Lotties bylo označeno v Německu Öko-testem jako"velmi dobré".

Proč zvolit pro děti značku oblečení LOTTIES?

Má Vaše dítě citlivou pokožku, kůže ho svědí, je suchá, rozškrábaná, zarudlá, na některých místech mokvá, dítě neklidně spí? Léčí se Vaše dítě s atopickým ekzémem?

Atopická dermatitida(AD) - atopický ekzém je chronické zánětlivé kožní onemocnění, které se vyvíjí na komplexním genetickém základu a vlivem faktorů zevního prostředí.

Za posledních 30 let výskyt atopického ekzému v Evropě trojnásobně vzrostl. Postihuje 20% dětské populace, z toho v 60% se projeví v kojeneckém a batolivém věku. AD patří k nejčastějším kožním onemocněním u dětí. Sklon k atopickému ekzému se dědí, i když rodiče či příbuzenstvo nemá zjevné projevy onemocnění. Atopický ekzém převážně začíná kolem 3.měsíce věku dítěte, ustupuje kolem 4.-5. roku věku, ale může přetrvávat až do dospělosti (původně se udával 5% výskyt u dospělých, nyní se uvádí výskyt až ve 40%), a to hlavně z důvodu provokačních faktorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat