sobota 28. listopadu 2015

ZeměBalíčky se zdravými dobrůtkami z Brány

Máte rád dobrodružství?

Poznáváte rádi nové chutě?

Rádi experimentujete?

Pak jsme vytvořili balíčky právě pro vás!

Různé chutě... potěšení... potěšení z druhé strany světa i ze statku za humny. Objevování nepoznaného: zelená káva, raw čokoláda, chia... to nejlepší, co pro nás Země připravila.
Opravdu fandíme kvalitním potravinám. A rádi se s vámi podělíme o naše nejčerstvější objevy. S radostí vám představujeme ZeměBalíčky z Brány k dětem. Tyto balíčky o třech různých velikostech každý měsíc plníme nejzajímavějšími novinkami z oblasti zdravé výživy. Jejich obsah je až do data rozeslání tajemstvím, takže vás čeká plno příjemných překvapení.

Pokud si naše ZeměBalíčky  objednáte, těšte se na slané a sladké dobroty i netradiční ingredience. Zásilka obsahuje také recepty na jídla, která ze zaslaných surovin připravíte. Vybraná varianta balíčku vám může dělat radost každý měsíc po dobu půl roku, zvolit ale můžete i zaslání jednoho "testovacího" boxu. Obě tyto možnosti se také mohou stát originálním nejen vánočním dárkem. V tomto případě vám rádi vystavíme dárkový poukaz.

Pokud vás zajímá, jak může takový ZeměBalíček vypadat, podívejte se na fotografie vzorových zásilek. Co se týká variant balíčků, je jen na vás, která z nich je vám nejsympatičtější:

Menší ochutnávková sada vhodná pro osamělé gurmány, páry i malé rodiny. Obohaťte svůj jídelníček o zdravé dobroty a nechte se inspirovat k dalšímu objevování hodnotných potravin.
Zdravé potraviny do každé rodiny! S tímto balíčkem určitě posunete chuťové hranice sobě i svým nejbližším. A rozhodně se budete těšit na další.
Opravdu velké balení produktů pro všechny, kdo si rádi pochutnají na kvalitních potravinách. Každý měsíc čerstvá dávka nejlepších novinek, které byste neměli minout.
Pokud se vám sbíhají sliny, nebojte, nejste v tom sami :-). Rádi také obsah balíčku upravíme, aby vyhovoval vegetariánům, veganům, vitariánům či strávníkům s bezlepkovou, bezlaktózovou či jinou dietou. Ať už toužíte objevovat nové chutě, nemáte moc času na nakupování nebo přemýšlíte, jak nejen před Vánoci ozdravit svůj jídelníček, naše ZeměBalíčky jsou připravené vás inspirovat, překvapovat a vůbec do vašeho života přinášet samá pozitiva.

Je to dar od Matky Země. Krabička skrze kterou předkládá své plody nám lidem.

Vychutnávej a jen nekonzumuj.

Žádné komentáře:

Okomentovat