úterý 26. ledna 2016

Krása v rozkvětu – vyživujte ji!

Jsme krásné, třicítka už pro nás není hudbou vzdálené budoucnosti, a proto chceme krásné zůstat. Ze všech stran se na nás valí spousta nápadů a pobídek, jak o svoji pleť a vlasy pečovat. V reklamách se dozvídáme, že krémy jsou "s přídavkem" například mandlového oleje - co je tedy to hlavní, co by mělo být účinnou látkou - proč ale vybírat kosmetiku pouze „s přídavkem“ účinných látek, když může být z účinných látek zhotovena „celá“? 

 Výrobky Eoné jsou CELÉ vyrobeny z účinných látek - a k tomu působí holisticky. Najdete v nich to nejlepší, co nám příroda dává - podobně, jako byste si je připravovaly samy doma.

http://www.branakdetem.cz/vyrobce/eone

Čistá pleť

Zásadní je kvalitní čištění pleti. Nejdříve na pleť rozstříkneme Květovou vodu růže, která pomáhá oživit činnost kožních buněk. Poté naneste Čistící olej 3v1, pokožku promasírujte a vše setřete. Vřele doporučuji čistit pleť ráno i večer. Nakonec naneseme některý z rostlinných krémů: Rosa feminne creme nebo Krém na dobré ráno.

Můj tip: Čistící olej 3v1 používám i jako pleťovou masku. Jednou za čas na vyčištěnou pleť včetně dekoltu nanesu více Čistícího oleje 3v1 a nechám jej pokožku přijmout. Přebytečný olej setřu a mám pleť jak miminko. Při hormonálních změnách se stává, že se objeví akné - v tu chvíli sahám po Šípkovém čistícím oleji. Příjemně voní a skvěle pomáhá i teenagerům.

 

Rty jak lupínky růží

S přicházejícím větrným počasím jsem znovu objevila úžasný Balzám na rty. Rty úplně "rozkvetou" a žádnou další péči ani nepotřebují.

Krásné ruce

Pro krásnou hebkou pokožku rukou vřele doporučuji Kalisto - balzám na ruce. I Kalisto je celé rostlinné a vaše ruce budou za jeho péči vděčné.

http://www.branakdetem.cz/vyrobce/eone

Recept na domácí pleťový olej

Připravte si vlastní elixír, který Vaši pleť dokonale vyživí, dodá jí potřebné látky a zajistí její hebkost, vláčnost a pružnost. Máte jistotu, že obsahuje pouze plnohodnotné přírodní látky a žádnou přidanou chemii. Získáte tak velmi ekonomickým způsobem účinný balzám prvotřídní kvality, který pomůže uchovat mladost pleti. Navíc si sami určíte jeho vůni, kterou můžete měnit.

Připravíme si:
Makadamiový olej, Moringový olej , Olej z peciček hroznů přibližně 10%, lehce vstřebatelný. K nim pak přidáváme některé ze vzácných silic v jojobovém oleji BIO: Růže v jojobě BIO, Jasmín v jojobě BIO, Neroli v jojobě BIO, a silice – éterické oleje, které vám voní, například Levandule Maillette.

Dále si připravíme: Lékovku 20 a 10 ml s kapacími pipetami

Do větší lékovky smícháme rostlinné oleje a tím vytvoříme základ pleťového oleje.

Základem naplníme 10ml lékovku přibližně do poloviny a přidáme vybrané silice. Začínáme od jedné kapky, a velice pozvolna přidáváme, zejména kvůli silicím se silnější vůní. V průběhu protřepáváme, doplníme základem.

Po dosažení příjemné kompozice máme přichystaný vlastní pleťový olej, který obsahuje pouze úžasné rostlinné oleje plné minerálů, stopových prvků a bioaktivních látek, a tak je tou nejčistší péčí pro naše tělo, kterou můžeme několikrát za den používat. Po vypotřebování použijeme základ a přidáme zase jinou kompozici silic. Tak se pokaždé máme na co těšit. 
Jana Pospíšilová, spolumajitelka firmy Eoné kosmetika s.r.o.
Díky prvnímu synovi vznikl Medvídek-mycí olej na zadečky
Autor textu: Jana Pospíšilová
 
Doporučujeme ještě přečíst:
Pochopení - cesta k sebelásce

Žádné komentáře:

Okomentovat