úterý 7. června 2016

Novinka: Baby a BatoleBalíčky plné zdravých dobrot pro nejmenší

Pokud dumáte, co dát miminku nebo už odrostlejšímu potomkovi na svačinku nebo k večeři, máme pro vás užitečnou novinku. Ve spolupráci s našimi zákaznicemi a maminkami z týmu Brány jsme vytvořili balíčky pro miminka a batolata plné kvalitních a zdravých potravin. Autorkou nápadu je vedoucí pražské prodejny Brána ke zdraví Nina Garden.


„Při prodeji zdravých potravin jsem si všimla, že maminky dětem většinou kupují pár různých přesnídávek a pitíček nebo zdravých pamlsků, aby pro ně měly svačinky na cesty za objevováním nebo na hraní si doma. Říkala jsem si, že by bylo skvělé připravit
balíček, který jim usnadní přemýšlení a zároveň bude díky většímu množství potravin za výhodnější cenu. A tak se zrodily naše balíčky pro děti,“ prozradila Nina

Inspirací jí byly oblíbené
ZeměBalíčky Brány k dětem. Ty jsou postavené zejména na překvapení – obsah se mění každý měsíc a je tajemstvím až do chvíle, kdy zákazník balíček doma rozbalí. V případě miminek a batolat je ale lepší sázet na osvědčené produkty. Aby ale zbylo alespoň malé překvapení, každý Baby či BatoleBalíček je trochu jiný. Přesnídávky, příkrmy, kaše či křupky vždy nakombinujeme tak, aby balíček nabízel různé chutě, barvy i vůně - přesně ve stylu našeho hesla Nákup všemi smysly.

Cena obou balíčků je 500 korun. Chceme, aby se pro vás staly inspirací při objevování stravy pro nejmenší, která splňuje nejvyšší kritéria na kvalitu surovin i zpracování. Mohou se také stát originálním dárkem, na který se určitě nebude prášit.



BabyBalíček BIO


Tento ochutnávací balíček jsme naplnili dobrotami vhodnými pro děti starší 4 měsíců. Vybírali jsme přitom z produktů v BIO kvalitě, které naši zákazníci žádají nejčastěji. 
 
https://www.branakdetem.cz/babybalicek-bio.htm


Složení:
Holle přesnídávka 2x
Hole pyré 2x
Babybio nemléčná kaše
Babybio příkrm zeleninový
Babybio příkrm z ovoce
Sonnentor Raráškův čaj
Bezlepkové křupky
(odkazy jsou pouze ilustrační)



BatoleBalíček


Do tohoto ochutnávacího balíčku jsme vybrali mňamky vhodné pro děti od jednoho roku do tří let. Jasnou volbou pro nás byly produkty v BIO kvalitě nebo bez jakýchkoliv přídatných látek. Inspirovaly nás zejména ohlasy našich zákazníků, u kterých tyto potraviny patří k nejoblíbenějším. 

https://www.branakdetem.cz/batolebalicek.htm


Složení:
Večerní menu Babybio
BIO křupky Angelina nebo Teddy
Pyré Holle 2x
ovocná raw tyčinka Kids energy Bombus 2x
ovocná tyčinka Yoyo bear
Kaše Nominal – různé druhy
Rozinky BIO
Kuskus BIO
Těstoviny BIO Simpsonovi nebo Hello Kitty
Rýže Arborio Bioharmonie
Kuskus na sladko LeGracie 

(odkazy jsou pouze ilustrační)


 Autor textu: Zuzana Dostálová


Doporučujeme ještě přečíst:
ZeměBalíčky se zdravými dobrůtkami z Brány
Léčivé elementy přírody v potravinách a v nás
10 tipů na přírodní kosmetiku pro miminko

Žádné komentáře:

Okomentovat