čtvrtek 3. prosince 2015

Vánoční potěšení pro všechny smysly

Krásné, užitečné, rafinované i prostě hravé - takové jsou tipy na vánoční dárky z Brány k dětem, které pro vás nachystaly naše kolegyňky Katka a Markétka. Na své si samozřejmě přijdou všechny vaše smysly...

ZRAK

Malým fešákům a fešandám 
Prostě COOL – v nádherně barevném body speciální kolekce navržené Bránou k dětem bude vaše zlatíčko nepřehlédnutelné. Díky speciálnímu střihu s extendorem toto rostoucí body vydrží skutečně dlouho - na 3 velikosti a krásně pasuje na látkové pleny. Kvalitním zpracováním si při praní a nošení ponechává barvu a tvar a parádu v něm tak určitě udělá ještě mladší sourozenec. Oblečení je ušito z certifikované bio bavlny a je vhodné i pro alergické a ekzematické děti.

Okouzlující krásce
Řasy jako mrkací panenka po celý den a k tomu s přírodní kosmetikou! To je věc, kterou vaše kamarádka zaručeně ocení. S bio certifikovanými řasenkami ZUII Maxi-Lash prodlužující nebo ZUII Volume pro objem řas docílíte výdrže a odolnosti líčení na profesionální úrovni. Díky speciálním kartáčkům dokážou tyto řasenky pěkně prodloužit a oddělit každou řasu bez zbytečných nánosů a drolení. Přitom zdravě a bez chemie pečují o řasy již od kořínků a brání jejich lámání.

SLUCH

Zaníceným muzikantům
Sháníte drobný dáreček pro vaše malé kamarády? Dřevěné rybí kaskaněty Plan Toys určitě budou mít úspěch. Tento roztomilý jednoduchý hudební nástroj zvládnou ovládat už malé děti, u nichž se rozvíjí hudební vnímání i jemná motorika. Hráče rychle zaujme klapavý zvuk, který lze snadno vyloudit a vede k hudebnímu experimentování. Možná vás to tak pohltí, že si vytvoříte kapelu :-).

Milovníkům příběhů
Všechny malé čtenáře určitě nadchne roztomilá nadčasová pohádka Chrochtík a Kvilkalka na cestě za blýskavým prasátkem. Až budete dětem předčítat, určitě je zaujme zajímavé vizuální zpracování knihy s poetickými ilustracemi plnými zvířátek a komiksovými bublinami. Jedná se o srozumitelný příběh s poselstvím, ve které nechybí humor, napětí ani láska.

HMAT

Heboučkému miminku
Také si někdy přejete mít geniální látkovku, kterou je stejně pohodlné používat jako jednorázové pleny a přitom je osvědčená, dokonale funkční, zdravá a ekologická? S plenou Bum Genius „vše v jednom“ se vám toto přání vyplní. Žádné složité skládání či odepínání - tato plenka s pevně integrovaným savým jádrem z bio bavlny je okamžitě připravena k použití. Je elegantní – nedělá dětem robustní zadeček a navíc vydrží po celé přebalovací období.

Pohlazení pro nohy
Hledáte něco vtipného, hezkého a přitom praktického? Veselé ponožky britské značky Braintree z bambusu zaručeně pobaví, ale také poslouží vašim blízkým i přátelům. Jsou heboučké, měkké a pružné, přitom dostatečně vysoké, aby se v zimě neshrnovaly pod kalhotami. Různými varianty pestrobarevného provedení se zavděčíte lidem s rozličným vkusem. K výrobě ponožek jsou použity výhradně přírodní materiály a barviva.
ČICH

Pro kosmetické labužnice
Chcete jí dát dárkem najevo, že je výjimečná a zaslouží si být hýčkána? Výborný adept pro tuto příležitost je tělové suflé orientální noc Soaphoria. Tento neobvyklý pěstící produkt dodává pleti sametovou hebkost a omamnou vůni cedrového, santalového a růžového dřeva jemně se snoubící s podmanivým (a lehce afrodiziakálním) ylang ylang. Vyšlehaný krém se po nanesení na pleť promění v lehce vstřebatelné olejové mléko, které pokožku hydratuje a do hloubky vyživuje.
Milá drobnost těm, jichž si vážíte
Přemýšlíte o nějaké maličkosti, která zaručeně potěší a rozhodně neskončí zapomenutá někde hluboko ve skříni? Milým známým můžete letos nadělovat luxusní přírodní mýdlo od Weledy. Díky éterickým olejům a výtažkům z levandule uvolňuje krásnou uklidňující vůni, která je po hektickém dni blahodárným balzámem pro duši. Mýdlo vytváří lehoučkou pěnu a pokožku čistí jemně a šetrně. Je tedy vhodné pro jakýkoliv věk.
Pro radost komukoliv
Výběrová zrnková bio káva Etiopie Anfiloo Henna BirdSong Coffee je zvláštní svou neodolatelnou citrusovou vůní s nádechem vanilky a delikátní chutí, v níž můžete rozeznat sladké tóny broskví a třešní. Tato káva byla vypěstována přímo ve stínu pralesa, což jí dle expertů dodává výjimečnou kvalitu a chuť. Jejím nákupem podpoříte výzkum stěhovavého ptactva a programy na zachování přirozeného životního prostředí.
CHUŤ

Nenapravitelným mlsalům

Delikátní potěšení a zážitek nevšední chuti všem mlsným jazýčkům zaručeně přinese ručně vyráběná hořká bio čokoláda Seed and Bean. Tato čokoláda obsahuje 70% kakaa z ekvádorských kakaových bobů jemně skombinovaných s uzenou mořskou solí z nejčistších vod u poloostrova Lizard v oblasti Cornwall. Její složení udělá radost i veganům. A na jazyku se jen rozplývá...
Šikovným kuchařkám
Všem, kteří se zajímají o zdravé vaření, je určena kniha renomovaného autora zabývajícího se psychosomatickou medicínou Ruedigera Dahlkeho Italská veganská kuchařka. Naleznete zde 90 úžasných receptů na speciality ze slunné Itálie, aniž by k jejich přípravě bylo potřeba cokoliv živočišného původu. Recepty jsou proloženy barevnými fotografiemi, které probouzejí chuťové pohárky a motivují k vaření lahodných výživných pokrmů.
ŠESTÝ SMYSL


Zvídavým duším
Pozor, tento dárek může nastartovat ve vašem partnerském životě novou vzrušující etapu plnou radosti a vášně! Kniha respektované autorky Diany Richardson Vědomé milování otevírá neotřelý pohled na lidskou intimitu. Přirozeným, zemitým a přitom hlubokým způsobem ukazuje nové roviny lidské sexuality, díky kterým lze objevit doposud netušenou intenzitu tohoto základního zdroje životní síly.

Mazlivému nošenci
Nechte se unést barvou duhy a udělejte radost sobě i děťátku elegantním žakárovým šátkem Tula Migaloo Delight. S tímto šátkem se budete i v zimních měsících cítit vesele a vaše děťátko bude milovat ten pocit, když jej přivinete na své tělo a zabalíte do heboučké látky. Šátek je vyroben ze 100% bavlny, díky speciální úpravě při tkaní je od začátku měkký a nevyžaduje složité zanášení. Jedná se o univerzální kousek pohodlný pro nošení novorozenců i batolat.

Ekologicky smýšlejícím
Praktický dárek s nápadem – taková je skleněná lahev Drinkit, která je maximálně šetrná k přírodě i ke zdraví. Proti rozbití ji chrání vtipně potištěný neoprenový obal, který udržuje vodu v létě příjemně chladnou. Při pití ze skla si můžete být jisti, že se do vody skutečně nic neuvolňuje a zároveň lahev můžete plnit libovolným obsahem, aniž by získala jakoukoliv pachuť.

SMYSL PRO HRU

Malým objevitelům
Barevný fotoaparát Plan Toys bude bavit děti jakéhokoliv věku – od miminka až po mladší školáčky. Přes čočku kaleidoskopu lze vidět svět v zajímavých lomených obrazech. Malé děti budou fotoaparát zvědavě zkoumat, větší si jej díky realistickému vzhledu bohatě užijí při hrách „na něco“. U této hračky máte záruku kvality zpracování, zdravotní nezávadnosti a dodržení ekologických i etických zásad při výrobě.
Šikovným kreativcům
Zábavná barevná stavebnice Playmais z kukuřičného škrobu rozvíjí zručnost a fantazii, přičemž je čistě přírodní, biologicky odbouratelná, takže nevadí, když váš malý šikula kousek sní. Balení obsahuje 1000 měkkých válečků, které lze různě tvarovat, řezat a po namočení vodou lepit k sobě. Výsledkem jsou neobvyklé obrázky nebo prostorové stavby. Za pomocí šablon, návodů a pomůcek mohou děti vytvořit třeba nádhernou podmořskou říši připomínající pohádku o rybce Nemo...
SAMA SOBĚ...

Luxusní dámě

Nezapomeňte se obdarovat něčím výjimečným, protože kvalitní a přepychový dáreček si zasloužíte především vy sama. Osvědčeným trikem Femme Fatale je luxusní prádélko, které dodává svůdnou sebejistotu. Černé sexy kalhotky Page Underwear zhotovené z kvalitní krajky dokonale obepnou vaše křivky a zdůrazní ženskost. Přitom jsou pohodlné díky podšívce z jemného bambusového úpletu s antibakteriálním účinkem na intimních partiích.
Té, která o sebe pečuje s láskou
Při péči o obličej si můžete dopřát úžasný smyslový prožitek s bio balzámem z blahodárného ghí a vyživujícího oleje z gaskoňských švestek Ghee Sana. Nechte se okouzlit jemnou vůní marcipánu a vanilky. Tento pečující elixír projasní a zklidní suchou pokožku vašeho obličeje a zanechá ji zářivou, hebkou a hydratovanou. Opatrujte se s tou největší něhou, abyste mohla zářit pro své okolí.


Autoři textu: Kateřina Stojaspalová a Markéta Ranzi

Doporučujeme ještě přečíst:

Žádné komentáře:

Okomentovat