pátek 11. prosince 2015

Brána k dětem: Naše hodnoty

Rozhodli jsme se, že vám na sebe něco prozradíme a necháme vás nahlédnout "pod pokličku" Brány k dětem. S radostí i hrdostí vám představujeme naše HODNOTY, jak jinak inspirované všemi smysly:

Čich – inovace

Změnu prostě cítíme ve vzduchu a jsme hrdí, že ve svém oboru patříme mezi průkopníky a vizionáře. Inovovat, růst a hledat nové cesty - to je naše srdeční téma. Baví nás neustále připravovat novinky, které nás i vás těší a inspirují. Ať to jsou nové produkty, kurzy nebo projekty týkající se kontaktního rodičovství. 


Zrak – focus

Zaměřujeme se na potřeby každého zákazníka, každého člena týmu i na každý náš úkol, protože jen tak ze sebe můžeme vydat to nejlepší a posouvat sebe i celý tým dál. Zároveň se ale snažíme udržet si nadhled a vnímat Bránu k dětem jako jeden propojený celek, jehož jsme aktivní součástí.

Sluch – leadership

Komunikace je pro nás klíčová – naslouchat vám, kolegyňkám, ale i sami sobě, protože věříme, že všechno začíná od jednotlivce. Chceme, abyste si u nás užívali přátelskou a inspirující atmosféru, která je pro nás důležitá i v našich pracovních vztazích. Jen tam, kde jeden druhému naslouchá, je možné respektovat a být respektován.


Hmat – spolupráce

Držíme při sobě - Bránu k dětem pohání úžasný tým, jehož členové jsou obdařeni mnoha talenty, které se navzájem doplňují a podporují. Tento potenciál se snažíme rozvíjet a využívat při naší spolupráci. Zároveň si uvědomujeme, že i každý zákazník k nám přichází s individuálními potřebami, které respektujeme a společně se je snažíme naplňovat.

Chuť – svoboda

Nebojíme se dělat věci nově, jinak a svobodněji – ať už jde o kontaktní rodičovství nebo ženskou ekohygienu. Zároveň si ale uvědomujeme, že i svoboda má své hranice a že musí být spojená i s velkou dávkou zodpovědnosti a ohleduplnosti. To nás motivuje k neustálému zlepšování nejen v pracovním životě. Těší nás, že si stále více z vás vychutnává svobodu v podobně zdravějších alternativ a že je dopřáváte i svým dětem.

6. smysl - smysluplnost

Když na ulici potkáváme spokojené „nosící“ rodiče, když se těšíme do práce na skvělé kolegy, když přijde e-mail s pochvalou… prostě cítíme, že naše práce má smysl. A že uspokojuje nejen nás, ale také vás, naše zákazníky. Jsme rádi, že takovými každodenními malými „kapkami“ společně přispíváme do oceánu pozitivních změn.



Doporučujeme ještě přečíst:
Osm let Brány - od regálku k Radosti s dětmi
Rozhovor z časopisu L´amour Baby
Prodej je lidský, dokonce bytostně lidský

Žádné komentáře:

Okomentovat